Det er vigtigt at anerkende vores fantastiske frivillige, som er hjertet i Mørkøv Kræmmermarked. De sørger for, at alt glider som smurt, fra sodavands- og ølboder til parkering og meget mere. Hovedsageligt er de rekrutteret fra byens mangfoldige foreninger, og deres dedikation er med til at styrke fællesskabet. Takket være dem ser vi hvert år glade ansigter og føler os beriget af den støtte, vi får.

Det er ingen hemmelighed at Mørkøv Kræmmermarked ikke ville kunne eksistere, hvis det ikke var for alle de fantastiske frivillige som år efter år knokler på markedet.

 

Det gør de både fordi det er sjovt, fordi de oplever kræmmermarkedet på en helt anden måde og derudover tjener de penge til deres foreninger.

 

Men vi kan altid bruge flere frivillige. Og du behøves ikke nødvendigvis at være medlem af en forening i forvejen. Det du får ud af det, er at være del af et stort fællesskab, du får del i personalegoderne, du lærer en masse nye mennesker at kende og sidst, men absolut ikke mindst, du er med til at sikre Mørkøv Kræmmermarkeds fortsatte eksistens. Og du kan stadig opleve Kræmmermarkedet før og/eller efter dine vagter.

 

Vil du høre mere om muligheden for at være frivillig og har du lyst til at hjælpe med en af de mange arbejdsopgaver, som f.eks. Information, Parkering eller Forsyning, så skriv en mail til mail@mhhb.dk  eller en sms til 30 62 25 11.

Har du lyst til at hjælpe til ved kræmmermarkedet?

- vi har altid brug for en hjælpede hånd


Skal du være med i vores ’tryghedsteam’?


Vil du være med til at skabe tryghed og sikkerhed på markedet? I 2023 etablerede vi vores tryghedsteam, og det blev en stor succes.

Nu søger vi frivillige til at fortsætte dette gode arbejde.

Som en del af tryghedsteamet vil du bære vores nemt genkendelig pink t-shirt, så gæster let kan identificere dig. Vi ønsker især at skabe en tryg atmosfære for vores unge gæster. De kommer både fra nær og fjern, og din tilstedeværelse kan gøre en stor forskel.

Hvert team består af tre personer, der sammen patruljerer markedet og står klar til at hjælpe. Vi samarbejder tæt med SSP fra Holbæk Kommune for at sikre, at vores indsats er målrettet og effektiv.

Før markedet afholder vi et informationsmøde hvor SSP er til stede og hvor du kan lære mere om tryghedsteamets opgaver og hvordan du kan bidrage. Vi sørger for, at du får en grundig introduktion og en drejebog, så du er godt rustet til opgaven.

Vagterne er på 3 timer enten fredag eller lørdag aften. Som tak for din indsats får du en sandwich og en vand efter vagten.

Har du lyst til at være en del af vores tryghedsteam?


Kontakt Lonnie Jørgensen på telefon 24 26 79 41 for at tilmelde dig eller få svar på eventuelle spørgsmål. Vi ser frem til at byde dig velkommen i teamet!